La Policia Nacional de Burgos ha fet entrega de 2.800 euros a un veí de la capital, tres anys després que aquest es trobés casualment aquesta quantitat en el seu centre de treball i no hagués estat possible trobar el propietari dels diners, segons han informat a Europa Press fonts policials.

Els fets es remunten a febrer de 2015 quan un home es va presentar a la Comissaria de la Policia Nacional i va lliurar 2.800 euros, diners que havia trobat en el seu lloc de treball.

Concretament, quan es trobava a la línia de producció de la fàbrica on treballava, l'operari va localitzar unes bosses de plàstic adherides a uns barrils amb la quantitat de diners esmentada, pel que va decidir fer-ne lliurament en dependències policials.

La Policia Nacional va realitzar gestions amb els magatzems de distribució que subministraven el material a la fàbrica, sense que fins a la data s'hagi tingut coneixement de la procedència dels diners.

Transcorregut el temps legal, i sense que s'hagi pogut localitzar al legítim propietari dels diners trobat, la Policia Nacional de Burgos ha lliurat els 2.800 euros al ciutadà que els va trobar.