-¡Deixa'm en pau!

-Espera, no marxis.

Aquest és només un extracte de la discussió que haurien mantingut Diana Quer i l'autor confés de la seva mort, José Enrique Abuín, 'El Chicle', moments abans que es produís el rapte. Així ho ha relatat l'únic testimoni d'aquesta situació, un jove que estava a l'interior d'una caravana a A Pobra do Caramiñal i que va escoltar el que estava passant.

El jove va apuntar en un primer moment que va creure que es tractava d'una discussió de parella, entre una dona "sense accent gallec" i un home "amb accent gallec". Temps després va saber, segons va relatar aquest matí a Espejo Público, que es tractava de Diana Quer i de la persona que llavors es buscava com a responsable de la seva desaparició.

Aquest testimoni, únic del moment en què va desaparèixer Diana Quer, va apuntar al programa que la seva condició li va causar nombrosos problemes, ja que va passar a ser un dels sospitosos. "Em van portar quatre o cinc vegades a la caserna; venien, em requisaven el telèfon i tot", ha apuntat durant la seva intervenció.