Un home que va intentar treure's la vida a la localitat de Benidorm (Alacant) va confessar després de la intervenció policial que va frustrar la seva temptativa que havia assassinat la seva mare a Valladolid, on efectius de la Policia Nacional van trobar el cadàver d'una dona al seu domicili.

La recerca del cos de la dona es va iniciar immediatament després de la confessió de l'assassinat, que es va produir davant els agents de la Policia Nacional que van intervenir a Benidorm per evitar que aquest home es tragués la vida.

En concret, el presumpte homicida va ser detingut en un hotel després de protagonitzar un intent de suïcidi. En acudir els agents de la Policia Nacional, l'individu, de 38 anys, va confessar que el seu intent de suïcidar-se estava relacionat amb la mort de la seva mare, de la qual es va responsabilitzar. L'autor confés del crim va ser traslladat a l'Hospital Comarcal de Marina Baixa, on inicialment va ser atès a l'Àrea de Psiquiatria, per ser traslladat més tard als calabossos.