La Policia Nacional ha confirmat que el pare del nadó que va donar a llum aquest cap de setmana una nena d'onze anys a l'Arrixaca és el seu germà. Les primeres indagacions indicaven que el nen era fruit d'una relació amb un familiar i aquesta mateixa tarda s'ha confirmat que es tracta d'una relació incestuosa. Les fonts consultades indiquen que es tracta d'una relació consentida.

Un equip del Grup de Menors de la Policia Nacional ha acudit aquest matí a l'hospital per parlar amb la menor, de nacionalitat boliviana, per tal de realitzar les primeres investigacions.

Quan es va produir la relació sexual ell tenia 13, pel que és inimputable per ser en aquest moment menor de 14.

La menor va ingressar divendres passat a l'hospital murcià i va donar a llum a un nadó. Ni la família ni la petita sabien que esperava un fill quan van arribar a l'Arrixaca, on havia acudit amb un fort mal de panxa. Després de l'exploració dels facultatius, es va comprovar que el que passava era que estava de part.

L'hospital universitari Verge de l'Arrixaca va seguir el protocol que es marca per a aquests casos i va informar al jutjat de guàrdia del que havia passat. Aquest va encarregar la investigació a la Policia Nacional.