El pare del nadó de la nena de 11 anys que va donar a llum a Múrcia el passat divendres és un germà, que té 14 anys, segons les investigacions de la Policia Nacional, que ha pres declaració als familiars i a les persones del seu entorn. La nena, de nacionalitat boliviana, va ingressar amb forts dolors abdominals i va donar a llum un nen, que, com la seva mare, es troba en bon estat de salut.

Es tracta del segon cas d'embaràs en nenes de poca edat atès a l'hospital públic universitari de Múrcia en menys d'un trimestre després del registrat a mitjans de novembre, quan va ser assistida una nena de 12 anys, també d'origen sud-americà.

Paral·lelament, una menor de 16 anys va donar a llum a casa seva a Torre Pacheco (Múrcia). Els fets es van produir el cap de setmana i la menor va ser traslladada a l'Hospital de los Arcos, a San Javier, i el nadó va ingressar a l'Hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia, on es troba ingressat a l'UCI neonatal. Pel que sembla, va ser el centre sanitari el que va donar avís a la Guàrdia Civil, que ha decidit no obrir una investigació perquè la relació va ser consentida.