Les restes de Maëlys d'Araujo, la nena de nou anys desapareguda el passat estiu en un casament a França, van ser trobades. El principal sospitós, Nordahl Lelandais, un exensinistrador caní de l'exèrcit de 34 anys, va reconèixer la seva responsabilitat en la mort de la nena, tot i que va assegurar que va ser «involuntària» i va demanar perdó als pares de Maëlys. Després de sis mesos de silenci, Lelandais va confessar i va portar la policia fins on va deixar el cos.

Poc abans d'aquest anunci, la policia ja va avançar que s'havien trobat restes de sang de la petita Maëlys al vehicle de Lelandais. El sospitós, que va assistir al casament, va ser inculpat al novembre pel segrest i assassinat de la nena. La fiscalia va avançar proves com imatges de càmeres de vigilància en què s'albira «una silueta petita, amb un vestit blanc» al seient del passatger del seu vehicle.

Maëlys portava un vestit blanc el 27 d'agost, quan va desaparèixer del casament al qual havia acudit amb els seus pares al poble de Pont-de-Beauvoisin, a la regió francesa d'Isère, al costat dels Alps. La nena va ser vista per última vegada a les 3 de la matinada.