Diversos encaputxats van tornar a desafiar les Forces de Seguretat a Cadis en robar de matinada, hores abans de la visita a la zona del ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, una «narcollanxa» del dipòsit judicial del municipi de Conil de la Frontera (Cadis). La investigació oberta se suma a la del 6 de febrer, quan una vintena d'encaputxats va «alliberar» un narco que acabava de ser detingut, en aquesta ocasió en un hospital de la Línia de la Concepción.

Acompanyat del delegat del Govern, Antonio Sanz, i d'altres alts comandaments policials, el ministre d'Interior va informar de l'última operació conjunta de Policia i Guàrdia Civil contra una banda de narcotraficants. Hi ha hagut 16 detencions i s'han intervingut quatre tones d'haixix, a més d'una estació de radar, gairebé 100.000 euros en efectiu, 3 escopetes, una pistola, dues embarcacions pneumàtiques, dos tractors, onze vehicles i dues motos.

Els periodistes, però, es van interessar pel nou desafiament protagonitzat per tres individus presumptament relacionats amb el narcotràfic que cap a les deu de la nit de diumenge van assaltar el dipòsit situat a la Nacional 340 de Conil per recuperar una «narcollanxa». Els autors del robatori van lligar de mans el vigilant de seguretat, que, passada la mitjanit, va alertar de la sostracció del camió en el qual estava carregada l'embarcació. Zoido va assegurar que ja ha estat localitzat aquest camió relacionat amb el robatori a dependències judicials a punta de pistola.