El president del Govern, Mariano Rajoy, va confirmar que l'Executiu presentarà els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2018 «abans de Setmana Santa», que va recordar que aquest any comença al voltant del 25 de març, amb l'objectiu que s'aprovin definitivament al Parlament a finals de juny, i es va mostrar «esperançat» sobre els suports en assegurar que «les regles del joc estan més o menys tancades».

Així ho va assenyalar Rajoy en una trobada amb els mitjans de comunicació a Brussel·les després de participar en una cimera informal dels caps d'Estat o de Govern de la UE, en línia amb les intencions anunciades pel ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, que havia indicat que l'Executiu vol aprovar els comptes públics d'aquest any abans de Setmana Santa.

Rajoy va explicar sobre els suports als Pressupostos que continuen les negociacions amb els diferents grups parlamentaris, si bé va afegir que «les regles del joc estan més o menys tancades». «Estem esperançats que s'imposi el sentit comú i s'aprovin els Pressupostos», va manifestar Rajoy, que va destacar que tirar endavant els nous comptes públics seria «positiu» per a Espanya.

Així mateix, va reiterar que presentarà el projecte dels nous comptes públics «abans de Setmana Santa», i va recordar que l'any passat es van presentar els Pressupostos de 2017 al Consell de Ministres del 31 de març, mentre que aquest any la Setmana Santa comença abans.