Serveis Sanitaris d'Emergències van atendre i traslladar a l'hospital una dona de 26 anys que va resultar ferida a Las Torres de Cotillas (Múrcia) per diversos trets d'escopeta que li va disparar la seva exparella, de 26 anys, que a l'hora de tancar aquesta edició era buscada per la Guàrdia Civil. El delegat del Govern, Francisco Bernabé, que va condemnar el nou episodi de violència de gènere, va confirmar que la relació que mantenia la víctima amb el suposat autor dels trets va acabar el 2016 i que la parella tenia dos fills.

La víctima, després de rebre els trets, va pujar a un vehicle que la va conduir fins a un lloc on hi havia una ambulància. Els sanitaris, que estaven en un establiment de menjar ràpid, van veure la jove i la van atendre al lloc.

La jove va ser traslladada poc després fins al centre de salut de la localitat. Fins allà es va desplaçar una altra ambulància (una Unitat Mòbil d'Emergències de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061) per portar-la posteriorment a l'hospital Virgen de la Arrixaca. La víctima, que va ser ingressada amb pronòstic greu, va entrar al quiròfan, on els facultatius van aconseguir salvar-li la vida.

«Ha sortit del quiròfan, es troba estable, però li ha afectat el ronyó. Els metges encara no saben si li quedaran seqüeles», va assegurar un dels germans de la jove tirotejada, tot afegint que «estem en xoc». El presumpte autor dels trets, que segons algunes fonts es diu Luis, treballa en una granja porcina situada en un polígon industrial. Tant ell com la seva família són coneguts al municipi. A més, un dels germans d'ella és l'enterrador de Las Torres de Cotillas.

Del cas es va encarregar la Guàrdia Civil, que va desplegar un dispositiu a la pedania murciana de La Ñora per intentar trobar el presumpte agressor, però no el van poder localitzar.