Salvament Marítim va rescatar quatre cadàvers i una persona amb vida després del naufragi a aigües de l'Estret d'una pastera en la qual, segons el supervivent, viatjaven fins a dotze individus. L'helicòpter Helimer 220 de Salvament va localitzar dos cadàvers a uns 20 minuts de navegació dels dos primers cossos sense vida rescatats, tot això en una zona amb mala mar i vent de força vuit.

Un portaveu de Salvament Marítim va informar que aquest organisme va estar buscant aquesta pastera des del matí, ja que va rebre un avís alertant de la seva sortida des de la costa de Tànger (Marroc) amb dotze persones a bord.

Cap a les quatre de la tarda, el vaixell Melchor Schulte, que es trobava per la zona, va informar l'organisme dependent del Ministeri de Foment que havia albirat una pastera amb unes tres persones. L'embarcació de Salvament Marítim Concepción Arenal es trobava a unes 11 milles de la localització i es va dirigir a la zona, alertant que l'embarcació estava bolcada, i indicant que hi havia persones a l'aigua. El vaixell va llançar els salvavides, però només va poder rescatar un immigrant.