Almenys divuit persones van morir com a conseqüència d'un atac perpetrat per suposats milicians del grup terrorista Boko Haram a darrera hora de diumenge a la ciutat de Maiduguri, al nord-est de Nigèria. Maiduguri és l'epicentre de la violència del grup terrorista, que ha matat més de 20.000 persones en els atacs i accions que ha portat a terme en els últims nou anys.

El president de l'Equip de Resposta Ràpida de l'Agència Estatal de Gestió d'Emergències (Sema), Bello Dambatta, va explicar que l'atac va tenir lloc diumenge a la nit a Bale Shuwari, un assentament situat a prop d'unes instal·lacions militars als afores de Maiduguri.

Un portaveu de l'Exèrcit, el coronel Onyema Nwachukwu, va assegurar que un grup de militars es van trobar amb diversos milicians de Boko Haram prop d'una plantació entre les localitats de Bille Shuwa i Alikarant i que es va desencadenar un enfrontament amb trets i explosions. «S'ha confirmat que han mort divuit persones, inclòs un soldat, en l'enfrontament, mentre que altres 83 persones han patit ferides de diversa consideració i estan rebent atenció mèdica», va assenyalar el portaveu.