Diversos agents de la Policia de Nova York van matar un home afroamericà després que els apuntés amb un tub de metall que van confondre amb una arma de foc. L'home va adoptar una posició de tir a dues mans i va apuntar amb un objecte la Policia a Brooklyn. En resposta, tres agents vestits de civil i un agent uniformat van disparar deu vegades contra ell, segons el cap de departament, Terence Monahan. Abans de l'incident, la Policia va rebre diverses trucades d'emergència en les quals els veïns deien que hi havia un home apuntant amb una arma de foc els vianants.

«Una trucada alertava d'un home que apuntava la gent al carrer, amb la qual cosa els que van trucar a emergències van pensar que era una arma», va assenyalar Monahan. «Quan el vam trobar es va donar la volta i va apuntar els agents amb el que semblava una pistola», va asseverar.

Un vídeo divulgat a les xarxes socials mostra una multitud de persones reunida al carrer després del tiroteig. Alguns criden «opressors» mentre s'enfronten a diversos agents que estaven a l'altre costat de la cinta policial. L'incident es va produir després de diversos assassinats d'homes afroamericans desarmats per part de la Policia en les darreres setmanes.