Una família ha presentat una denúncia davant el jutjat de guàrdia de Melilla contra l'Hospital Comarcal després que morís una dona a la qual van practicar un cesària i el seu nadó resultés ferit per un tall a la cara amb un bisturí.

Segons publica el diari El Far de Melilla, els fets van tenir lloc dissabte passat a la tarda, tot i que la mort de la dona va ser a les 7.30 hores del dia següent.

La família va acudir aquest dilluns al jutjat de guàrdia per presentar una denúncia per aquest cas, en què considera que hi va haver un homicidi per imprudència i mala praxi, i ha sol·licitat que es faci una autòpsia independent per conèixer els motius de la mort de la dona, que il·luminava al seu segon fill i tenia 35 anys.

El nadó, segons el diari, està ingressat al centre hospitalari, on especialistes han comprovat el seu estat de salut i que el tall a la cara produït amb un bisturí, sota l'ull esquerre, no li ha produït altres danys.

Fonts de l'Institut Nacional de Gestió Sanitària (Ingesa) han informat a Efe que s'ha obert un procediment d'investigació intern sobre aquests fets, "com es fa sempre" que es donen aquest tipus de casos.

Així mateix, l'organisme sanitari ha lamentat "profundament" la mort de la dona, tot i que ha optat per no pronunciar-se públicament a l'estar aquest cas en via judicial.