Les autoritats de l'Afganistan van denunciar que el grup gihadista Estat Islàmic ha decapitat un adolescent després d'acusar-lo d'ajudar les forces de seguretat a la província de Jauzján (nord). Fonts oficials locals van assenyalar que l'execució va ser duta a terme al districte de Darzab i van detallar que la víctima tenia catorze anys.

El cap de seguretat provincial, Abdulhafiz Jashi, va afirmar que l'adolescent va ser decapitat després de ser acusat de portar aigua i menjar a les forces de seguretat que es troben desplegades a la zona.

Les Forces Armades afganeses, al costat de les tropes dels Estats Units, han posat en marxa diverses operacions militars contra l'Estat Islàmic al país, principalment a la província de Nangarhar, en un intent de frenar l'activitat dels milicians.

L'augment de les ofensives contra els gihadistes busca frustrar la intenció de l'Estat Islàmic, que intenta coordinar les seves operacions a l'Afganistan amb les de les seves bases a l'Iraq i Síria, amb la intenció d'estendre la seva influència al país.