Un home es va entregar a la Guàrdia Civil després d'haver trucat els serveis d'emergències per informar que havia acabat amb la vida del seu fill de nou anys d'una punyalada a El Ejido. El crim estaria emmarcat en un presumpte parricidi i no en un cas de violència de gènere, segons les investigacions de la Guàrdia Civil. El detingut va ser conduït fins a la caserna de la Guàrdia Civil a El Ejido.

Fins al lloc dels fets es va desplaçar un equip d'emergències sanitari que no va poder fer res per salvar la vida del menor i que va haver de traslladar fins a l'Hospital de Ponent d'El Ejido la mare del nen i el seu germà, un altre menor de 12 anys, perquè tots dos patien una severa crisi d'ansietat.

L'arrestat, de nacionalitat romanesa igual que la seva dona, es trobava a l'interior de l'habitatge on va ser trobat el cos del menor. Segons els primers indicis, ni la mare ni el germà eren presents a la casa en el moment dels fets.

A l'espera d'aclarir els fets i de prendre declaració al presumpte autor del crim, els agents de la Policia Judicial van inspeccionar l'habitatge per recollir proves. Mentrestant, el titular de Primera Instància i Instrucció número 4 d'Almeria va decretar el secret sobre les actuacions.

Davant d'aquest crim, la corporació municipal d'El Ejido i en el seu nom l'alcalde, Francisco Góngora, va manifestar la seva «consternació» i el «dolor que senten en aquests moments els veïns pel cruel parricidi d'un menor de nou anys».