El vigilant de seguretat que apareix en l'enregistrament de la suposada 'enxampada' a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, robant dues cremes en un hipermercat, ha afirmat aquest dimecres que no hi va haver denúncia policial contra ella perquè finalment, va pagar la mercaderia.

"(La policia) va dir que si anava a pagar no es podia denunciar. Aquesta és la regla. Si paga, no es denuncia", ha assenyalat en declaracions a La Sexta aquest vigilant, que va cridar a les forces policials perquè ella, inicialment, negava el robatori i no anava a abonar la mercaderia.

Segons el seu relat, estant en aquest hipermercat proper a l'Assemblea de Madrid, on el 2011, data del succés, Cifuentes ostentava la vicepresidència, el guàrdia de seguretat va veure a "una senyora rossa que es ficava dos pots de crema a la bossa" i li va cridar l'atenció. "ho recordo exactament", ha assenyalat.

Ja en una sala de l'hipermercat, li va demanar que entregués els dos flascons de crema, però ella va al·legar que només tenia un, encara que després del registre van aparèixer els dos. Sempre segons el seu relat, Cifuentes va al·legar que no tenia "res en metàlic" per pagar les cremes i per això, es va posar el succés en coneixement de la policia, davant la qual finalment va abonar els productes abans de marxar.

Sobre el vídeo, difós per OkDiario, el vigilant ha afirmat que les gravacions de seguretat "en 15 dies s'esborren, però algú es va quedar amb aquesta". Desconeix qui va poder ser. Ell, en tot cas, assegura que no va reconèixer a Cifuentes i que no va ser fins més tard, quan la va veure a la televisió, quan es va adonar de a qui li va donar l'alto aquell dia de maig de 2011.