Trista i tràgica història la de Leticia Rosino Andrés, la veïna de Castrogonzalo (Zamora) de 33 anys que va aparèixer sense vida la matinada d'aquest divendres al costat de la planta de residus de la localitat, a la carretera comarcal que uneix el poble amb Benavente.

A la tarda, la seva família va començar a trobar-la a faltar al no tenir resposta en el telèfon mòbil de la jove, en el seu rutinari passeig vespertí pels camins circumdants del municipi. En fosquejar, la seva parella i la seva sogra van decidir trucar a la Guàrdia Civil, perquè "ella mai desconnectava el telèfon". Tres patrulles policials, la unitat canina i un grup de familiars i veïns van decidir sortir a buscar-la.

Sobre la una de la matinada, un dels integrants del dispositiu de cerca va trobar rastres de sang en un parc de les afores del municipi. Minuts més tard, apareixia el cadàver de la jove, amb evidents signes de violència, en un terraplè de no fàcil accés. El cadàver de la jove presentava cops "molt significatius i violents" tant a la cara com en el crani, segons va confirmar la Subdelegació del Govern a Zamora.

Amb la localització del cos, la Policia Científica, el forense i la Guàrdia Civil es van traslladar a la zona per estudiar l'escena, amb l'objectiu de prendre tot tipus de mostres i recaptar proves que ajudin a esclarir la mort violenta de la jove de 33 anys. Passades dos quarts de quatre de la matinada i malgrat que el cotxe funerari s'havia desplaçat al lloc hores abans, encara no s'havia procedit a l'aixecament del cadàver.

Al poble de Castrogonzalo existeix preocupació per que l'autor del crim sigui un veí de la localitat. A hores d'ara, els cossos policials estan investigant els fets.