Una dona va morir i quatre persones més van resultar ferides al centre de París en un atac d'un individu que va utilitzar una arma blanca, segons va informar la Policia. L'atacant va morir pels trets de la policia.

L'incident va passar en els voltants de l'Òpera Garnier, molt a prop dels Camps Elisis, segons fonts policials citades. «Agressió al 2n Districte de París per part d'un individu armat amb un ganivet. Agressor controlat per la policia», va informar la Prefectura de la Policia de París a través del seu compte oficial a Twitter.

«Agressió contra cinc persones en el 2n Districte de París per part d'un individu armat amb un ganivet: una víctima ha mort, dues han resultat ferides greus i dues amb ferides lleus. L'atacant està mort», va afegir la Prefectura en un altre tuit .

L'atac es va produir als voltants del carrer de Sant-Augustin, una zona de restaurants. Diversos vídeos publicats en xarxes socials mostren a persones fugint pel carrer. «Poc abans de les nou vam veure a gent entrar corrent al restaurant i cridant que un home estava a fora amb un ganivet ple de sang», va relatar un veí en declaracions recollides pel diari «Le Parisien» en la seva edició digital .

El testimoni estava sopant amb la seva nòvia en un restaurant japonès: «la gent es tirava a terra presa del pànic». Poc després els clients van bloquejar la porta del restaurant per evitar que l'atacant entrés i poc a poc es va recuperar la normalitat. El ministre de l'Interior, Gérard Collomb, va confirmar a Twitter l'incident.