Els presidents de Rússia i Síria, Vladímir Putin i Bashar al-Assad, respectivament, es van reunir a la localitat russa de Sotxi, segons va confirmar el Kremlin. El Kremlin va divulgar una transcripció de les declaracions durant la recepció, en què Al-Assad va destacar que l'«estabilitat» al país «ha augmentat», alhora que va argumentar que «això obre la porta al procés polític».

«Com sempre he dit, i ara repeteixo, sempre hem donat suport fermament el procés polític, que ha d'anar de la mà amb la lluita contra el terrorisme», va explicar. Així, va destacar que «l'àrea controlada pels terroristes és molt més petita». El mandatari sirià va admetre que el procés polític «no serà fàcil» i va defensar que «hi ha països que no volen que Síria torni a una situació d'estabilitat», i alhora va destacar la importància del suport de Rússia a Damasc.

Per la seva banda, Putin va lloar «els èxits significatius de l'Exèrcit en la lluita contra els grups terroristes» i va afegir que els mateixos «han permès enfortir encara més les autoritats legítimes».