Un palestí va morir i un altre va resultar ferit com a conseqüència dels bombardejos de carros de combat de les Forces de Defensa israelianes contra posicions militars del Moviment de Resistència Islàmica (Hamàs) al nord de Gaza després del llançament de 28 morters contra territori israelià durant la nit de dilluns a dimarts.

Ashraf al Qidra, portaveu del Ministeri de Sanitat de Gaza, va confirmar la mort d'un palestí de 25 anys identificat com a Mohammad Masud al Radiï, que va resultat afectat per un bombardeig hebreu a la localitat de Beit Lahia.

Al Radiï era un milicià de les Brigades d'Ezzedin al Qassam, el braç armat de Hamàs. Els morters disparats per Israel van caure sobre quatre emplaçaments de Hamàs a la localitat de Beit Lahia, al nord-oest de la franja de Gaza.

El bombardeig dels carros de combat israelians contra posicions militars de Hamàs al nord de Gaza va arribar hores després que el grup integrista llancés 28 projectils de morter contra territori hebreu, la majoria dels quals van ser interceptats per les defenses israelianes.

L'Exèrcit hebreu va confirmar que un total de tres militars van resultar ferits, dos en estat lleu i un en estat moderat, a causa d'aquests trets. «Els soldats han estat evacuats a l'hospital per rebre tractament mèdic», va manifestar, abans de destacar que el sistema antimíssils Cúpula de Ferro va interceptar nombrosos projectils. Així mateix, va destacar que els llançaments «són un acte de terrorisme greu».