El Jutjat d'Instrucció 2 d'Elda ha ordenat presó provisional, comunicada i sense fiança per a la dona detinguda el dijous 31 de maig a la mort, el passat mes d'agost, del fill d'acollida de la seva parella sentimental.

La investigada va passar ahir a disposició del jutjat, on va ser declarant durant una hora i mitja. La investigació determinarà si se li imputa delicte d'homicidi o assassinat, segons ha precisat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ahir. La dona va ser detinguda ahir dijous al voltant de les 9.30 hores. La Policia va practicar dos registres domiciliaris: un a la casa a la qual s'havia traslladat la parella després del succeït; i, un altre a la dels pares d'ella.

Des que va ocórrer el succés (el 31 d'agost de l'any passat quan la dona, que estava embarassada en aquell moment, es trobava sola amb el nen) es mantenien obertes diverses línies d'investigació en relació amb el cas.

El noi era un menor d'acollida els pares s'havien separat. La mare era la titular de l'acolliment familiar permanent mentre que el pare, un conegut preparador d'atletisme, el tenia en l'últim any en règim de visites.

Segons el testimoni que va donar llavors la dona es trobava amb el fill adoptiu de la seva parella en el seu habitatge quan dos individus van accedir al pis per la força. Tots dos, segons va relatar, anaven equipats amb roba de motorista (granota, guants i colzeres) i cascos integrals amb pantalles tintades que no es van aixecar en cap moment.