La denunciant del cas en què s'investiguen les presumptes irregularitats en el màster de Dret Autonòmic de la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) que va cursar Cristina Cifuentes va ratificar davant la jutge d'Instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez-Medel, que la seva firma va ser falsificada a l'acta de convalidació que aprovava tres de les assignatures.

Així ho va confirmar la catedràtica de Dret Constitucional i directora del Màster d'Estudis Interdisciplinaris de Gènere de la Universitat de Salamanca (USAL), Ángela Figueruelo Burrieza. Amb la seva querella, la professora va voler portar als tribunals els responsables d'aquest delicte de falsedat documental.

Datada el 24 de maig de 2012, l'acta contenia la convalidació de tres de les assignatures del màster que va cursar suposadament l'expresidenta de la Comunitat de Madrid i altres alumnes, entre ells un investigat per un delicte de falsedat documental. Figueruelo va confirmar a la sortida dels jutjats que la seva intenció és saber qui són els responsables d'aquesta falsificació.