Alimentació i hostaleria
La cuina basca que va inspirar els germans Roca
Els propietaris del Celler de Can Roca a la ciutat de Bilbao

La cuina basca que va inspirar els germans Roca

Els propietaris del Celler de Can Roca de Girona asseguren que van aprendre a cuinar el bacallà a Euskadi, indret que han visitat durant dos dies dins la gira que estan duent a terme per diferents comunitats autònomes d´Espanya

Portada  Les garnatxes casolanes centraran la 3a Jornada del Vi Dolç Empordà
La jornada comptarà amb sessions de maridatge.

Les garnatxes casolanes centraran la 3a Jornada del Vi Dolç Empordà

Sessions de maridatge i una fira de venda i degustació ompliran la Rambla de Figueres aquest dissabte

Portada  Les vendes d´aliments ecològics es multipliquen per vuit en deu anys
El supermercat Veritas ofereix productes ecològics.

Les vendes d'aliments ecològics es multipliquen per vuit en deu anys

La superfície de producció ecològica augmenta un 22,24% a Girona, superant les 35.000 hectàrees, i ja és la segona província catalana amb més terreny

Portada  Un estudi apunta la relació entre mala alimentació i dèficit d´atenció
Una alimentació desequilibrada pot conduir a deficiències en nutrients.

Un estudi apunta la relació entre mala alimentació i dèficit d'atenció

Investigadors asseguren que entre els nens que segueixen la dieta mediterrània hi ha menys prevalença de dèficit d´atenció

Portada 

L'alta restauració arriba a les llars

Les empreses presenten al Saló de Gurmets les principals novetats del sector alimentari com els ous a baixa temperatura

 
Portada  La despesa en alimentació s´ha reduït més d´un 50% en 40 anys
El consum de productes elaborats ha crescut.

La despesa en alimentació s'ha reduït més d'un 50% en 40 anys

Segons un estudi elaborat per la Fundació Alicia, els catalans cada cop cuinen menys i el producte fresc guanya protagonisme

Portada  Gastronomia i salut, amb Xevi Verdaguer
El psiconeuroimmunòleg, Xevi Verdaguer

Gastronomia i salut, amb Xevi Verdaguer

El psiconeuroimmunòleg durà a terme el proper dimecres 3 de maig una conferència sobre el segon cervell: l´estómac

Portada  La febre «bio» i saludable pren força en el sector gurmet
La ciutat de Madrid va acollir la 31a edició del Saló de Gourmets.

La febre «bio» i saludable pren força en el sector gurmet

La creixent preocupació per una alimentació saludable i respectuosa amb el medi ambient i les al·lèrgies alimentàries han fet que el sector es renovi amb més productes ecològics, sense additius i sense lactosa

Portada  Espanya destaca la sostenibilitat de la seva pesca a la Seafood Expo
Expositor espanyol, a la fira Seafood.

Espanya destaca la sostenibilitat de la seva pesca a la Seafood Expo

El secretari general de Pesca, Alberto López Asenjo, destaca el «pes» i la «rellevància» del sector pesquer a la fira del peix i el marisc