«Que ningú arribi a tu sense que en marxar se senti una mica millor i més feliç». Aquesta frase de la mare Teresa de Calcuta és la preferida del conferenciant Víctor Küppers.

Diu que la seva missió és ajudar les persones a viure amb passió, alegria i entusiasme i sensibilitzar sobre la importància de viure i treballar en base a principis i valors humans com la integritat, la bondat, la compassió, la generositat, l´amabilitat, la humilitat, la tolerància així com també la solidaritat.

El valor d´un professional segons Víctor Küppers el defineixen els seus coneixements més les seves habilitats, tot això multiplicat per la teva actitud. Conceptes que es resumeixen en una fòrmula: v = (c+h) x a. És en l´actitud on rau la diferència entre ser i ser El Millor.

I el proper divendres, 24 de març, sota el títol de Vendre com ELS MILLORS, el formador motivacional Víctor Küppers participarà a la Jornada Immobiliària que tindrà lloc a l´Auditori i Palau de Congressos de la ciutat de Girona. La ponència desenvoluparà la importància de dignificar la professió comercial remarcant que és una feina fantàstica i que no té el reconeixement que es mereix.

Es treballarà, com a primer punt bàsic, la importància clau que té l'actitud del venedor en la seva feina en un entorn complicat, destacant la necessitat d'enfocar el dia a dia amb il·lusió, passió i entusiasme i, com a segon punt, es desenvoluparan tècniques i habilitats comercials molt útils per a la seva millora professional.