Arriba una nova edició de la Jornada Immobiliària gironina, que tindrà lloc el proper divendres, 24 de març, a l´Auditori-Palau de Congressos de Girona. Organitzat pel Col·legi i Associació d´Agents Immobiliaris (API) de Girona, l´acte comptarà amb una desena d´activitats obertes al públic.

El secretari d´Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, Carles Sala, juntament amb l´alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, inauguraran la Jornada Immobiliària el divendres a les sis de la tarda.

L´acte, que s'ha convertit en el punt de trobada dels professionals API de les comarques gironines, arriba a la seva cinquena edició. La Jornada Immobiliària va néixer amb la voluntat de donar una major amplitud a l´assemblea general, que celebra el sector immobiliari anualment. Així, a banda de fer una valoració de com ha anat l´any, l´acte compta amb sessions formatives i tècniques destinades als professionals. «L´objectiu primordial és convertir la Jornada Immobiliària en un punt de trobada del sector», apunta Ramon Corominas, president del Col·legi i Associació d´Agents Immobiliaris (API) de Girona.

Enguany, la jornada comptarà amb la participació del Dr. Josep Maria Terricabras, filòsof, catedràtic i eurodiputat, qui parlarà de primera mà sobre el Brexit i els seus efectes a Europa. «Uns dels compradors de segona residència més importants de les comarques gironines són els anglesos. Sobretot a llocs com Torroella, l´Estartit, Empuriabrava o Lloret. Haurem de veure què passa ara amb el Brexit», explica Corominas.

A banda, Terricabras també parlarà sobre el procés independentista vist des d´Europa i que a la vegada també pot tenir un impacte sobre el sector immobiliari.

Seguidament, a les set de la tarda, el reconegut formador motivacional Víctor Küppersl donarà les pautes per vendre com ho fan els millors.

A continuació, a tres quarts de vuit del vespre, es farà el lliurament dels diplomes als nous col·legiats i als que celebren els seus 25 anys de professió col·legiada. Un acte que anirà seguit de les paraules del president d´API, Ramon Corominas. La jornada finalitzarà amb un networking i sopar a peu dret al mateix Auditori, on l´entrada serà gratuïta.