El sector immobiliari gironí celebra el proper divendres 23 de març la sisena edició de la Jornada Immobiliària. L’acte, que tidrà lloc a l’Auditori de Girona, està organitzat pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Girona.

Enguany, la jornada tractarà sobre la situació política i econòmica que viu Catalunya. És per aquest motiu que es comptarà amb les xerrades de l’economista José Maria Gay de Liébana i el periodista Antoni Bassas. «Realment la situació econòmica del país és favorable? Aquesta és una de les preguntes que volem resoldre durant la jornada, per tal d’entendre el moment econòmic i polític que estem vivint», explica Joan Company, president del col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona.

La jornada començarà a les sis de la tarda amb una petita inauguració a càrrec de Company i Carles Sala, secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya. Tot seguit tindrà lloc la xerrada de l’economista de reconegut prestigi, José Maria Gay de Liébana, que parlarà sobre les Expectatives de futur de l'economia i el sector immobiliari. Tot seguit, a 1/4 de vuit del vespre, els assistents podran gaudir de les Reflexions d'Actualitat amb el periodista Antoni Bassas.

Durant la Jornada Immobiliària també tindrà lloc el lliurament dels diplomes als nous col·legiats, com a símbol d’una càlida benvinguda al col·legi i a l’associació de Girona. Tot seguit, el regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, tancarà els discursos de la jornada.

Networking i sopar

L’acte clourà, com ja és habitual, amb un networking mentre es sopa a peu dret al mateix Auditori. L'entrada a l'acte és gratuïta però és condició imprescindible confirmar l'assistència per mail al col·legi d’API.

La jornada, que s'ha convertit en el punt de trobada dels professionals API de les comarques gironines i que arriba enguany a la seva sisena edició, va néixer amb la voluntat de donar una major amplitud a l’assemblea general, que celebra el sector immobiliari anualment i que tindrà lloc el mateix divendres 23 de març.