Casaments
diaridegirona.cat >Bodes i banquets>

Les núvies ja no volen ser princeses

Les núvies ja no volen ser princeses

Les grans firmes de moda nupcial confirmen en la "Barcelona Bridal Week" el domini de les línies senzilles

13-05-2016TuentiMeneame

NOELIA HERMIDA En tancar els ulls i pensar en una núvia, la primera imatge que ve al cap de molts i molts és la d'una dona vestida amb un vestit blanc amb faldilla de gran volum i escot paraula d'honor o cor. Els clàssics ninots que s'han posat a sobre dels pastissos de noces durant dècades i la moda nupcial que s'ha fet durant altres tants anys han servit per seguir alimentant aquesta imatge i convertir-la en un clixé del qual era difícil escapar. Però les dones han dit prou, i moltes d'elles ja no volen ser ni semblar princeses de conte el dia del seu casament.

I sembla que les grans firmes espanyoles i estrangeres les han escoltat per fi. Així, en les seves propostes per al 2017, que es van presentar durant tota aquesta setmana a la passarel·la "Barcelona Bridal Week", les línies rectes s'imposen cara als grans volums (encara que segueix havent), els escots sensuals superen els romàntics i les capes sofisticades vencen als vels tradicionals.

La dona que decideix casar-se al segle XXI, i que escull fer-ho amb un vestit de núvia, busca cada vegada més sentir ella mateixa. Enrere queden, en la majoria dels casos, aquelles noies impressionables que aprofitaven l'ocasió per posar-se el conjunt més cridaner o més cerimoniós per enlluernar i convertir-se en reina de la catifa vermella per un dia. La núvia d'avui vol sentir-afavorida, femenina i sensual, però sobretot reconeixible en un dia tan especial.