Palau lo Mirador presenta una nova sala de banquets i una nova disposició dels seus magnífics jardins. El canvi de situació de la sala ha deixat al descobert un nou pati just davant del Palau, nous espais i nous racons màgics per celebrar un casament.

També destaca la nova proposta gastronòmica de Joan Carles Sànchez, xef-director d'Es Portal Hotel Gastronòmic i dels serveis de restauració de Palau lo Mirador.

La cerimònia es pot oficiar al magnífic pati gòtic -un dels més bonics del país-, a l'església de Sant Genís -just a l'altre costat de carrer-, i ara, a més, també es pot celebrar als jardins, sobre una catifa de gespa verda, amb el palau com a teló de fons.

La nova sala de banquets és moderna, tipus loft, neta, pensada per fer que les celebracions siguin un èxit. Amb una vista sobre els jardins, rep molta més llum natural gràcies a una façana on predomina el vidre i una visual que s'obre totalment als jardins del palau. Està preparada per acollir la festa posterior al banquet, amb un sistema de so i llums integrats, i amb una zona de serveis als quals s'accedeix des de la mateixa sala.

Palau lo Mirador posa a disposició dels nuvis una coordinadora per assegurar que tots els aspectes estan cuidats fins a l'últim detall i el casament surti rodó. També es pot comptar amb la professionalitat de tot l'equip de banquets de Palau Lo Mirador per fer que la celebració sigui tot un èxit.

Per a l'àpat de casament es proposen diferents menús que es poden personalitzar amb plats i propostes de còrners i taules gastronòmiques temàtiques (barbacoa, de mar, d'arròs de Pals, japonesa, de fumats, de tàrtars...). El banquet s'elabora en el restaurant de Palau lo Mirador amb una proposta gastronòmica de primer nivell, sota la direcció de Joan Carles Sànchez i Tomás Vidal.

Palau Lo Mirador posa a la disposició dels nuvis les 11 habitacions, totes amb personalitat pròpia. I si es volen allotjar més convidats, hi ha opcions pròpies o externes a Torroella mateix i als voltants. Disposa d'aparcament exclusiu per als nuvis i familiars més directes a l'interior del recinte emmurallat.