No em considero gras, tot i que em sobra algun quilo. Sóc un home i estic acomplexat perquè tinc les 'tetes' grans. Hi ha algun tipus d'alimentació per reduir el greix d'aquesta zona especifica?

Confirmar que malauradament cap aliment o pauta d'alimentació pot ajudar a reduir massa grassa de zones específiques (o de forma localitzada). El procés d'aprimament contempla mecanismes fisiològics i metabòlics molt complexes. I no podem indicar-li al nostre cos, a voluntat, d'on "volem aprimar-nos".

Quan s'inicia un procés saludable d'aprimament, la massa grassa es va perdent de diferents parts del cos, gradualment. I, si s'acumula a un lloc específic, una vegada assolit el pes saludable, també s'observarà una davallada important del volum de massa grassa acumulada al teixit adipós aquella zona.

Amb tal finalitat, aconsello que es deixi assessorar per un/a Dietista-Nutricionista per a poder perdre l'excés de grassa que s'indica que es té a nivell general també. Indico directori de Dietistes-Nutricionistes, extret de la pàgina Web del Col·legi Professional de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), perquè pugui contactar amb el que li quedi més a prop.