Amb motiu de la I Marxa Solidària Canina Diari de Girona, estem emocionats de poder-vos comunicar que part dels beneficis que Diari de Girona obtingui de les inscripcions, aniran a parar a la Protectora dels Animals del Gironès en forma de material d'alimentació per els animals del seu refugi.

Protectors dels animals del Gironès és una associació creada al 2004 que té com a prioritat el foment de l'adopció i la millora de la qualitat de vida dels animals abandonats. Si estàs considerant l'adopció d'un animal de companyia, a la pàgina de Facebook de Protectors dels animals del Gironès trobaràs quins animals estan disponibles i els membres de l'associació t'aconselleran sobr la millor opció segons el teu estil de vida.

Tots els animals en adopció estan al dia en vacunes, xip i cartilla sanitària. A més, la protectora fa visites de seguiment durant el període d'adaptació de l'animal a la seva nova situació.

Si no pots adoptar un animal, però vols col·laborar amb la protectora, pots fer-ho donant material, essent voluntari de l'associació o acollint temporalment algun animal.