Más Torrencito és possiblement la única casa rural només a Espanya per a animals de companyia que accepta persones. A Mas Torrencito creuen en la vivència conjunta entre mascotes i els seus cuidadors i per tant han creat un espai on poder compartir uns dies una experiència total amb els animals i d'altres persones amb els mateixos sentiments cap als seus millors amics. El guanyador de la categoria al gos més peculiar, patrocinat per Hot Dog Holidays.com podrà gaudir d'aquest premi.

"Más Torrencito" és un país diferent. Una masia del segle XV, restaurada amb un estil molt personal i envoltat de camps, boscos i carreteres que arriben a un riu que mereix ser escoltat almenys una estona. Miguel, s'ha encarregat de donar-li personalitat pròpia a la casa durant set anys, creant diferents racons on vostè pot parlar amb la seva parella gaudint d'una bona ampolla de vi, mentre que els seus fills juguen lliurement a la zona, compartint amb altres clients costums i històries dels seus animals de companyia mentre veu com gaudeixen i són feliços, o anar a la planta de dalt i escollir una d'aquelles pel·lícules que havia escollit per esdevenir un homenatge davant d'una gran pantalla. Vostè pot fer el que vulgui, perquè "Mas Torrencito" respira llibertat a cada moment i en cada lloc.

De la mà de Hot Dog Holidays.com, l'especialista online de vacances amb mascotes, podràs guanyar un cap de setmana per a dues persones amb el seu gos o gossos en règim d'allotjament i esmorzar. Aquests dies es podran gaudir en qualsevol època de l'any excepte juliol, agost, setmana santa i els ponts.