No t´imagines anar de vacances sense el teu gos? Has preguntat a molts llocs i et diuen que no accepten mascotes? Despreocupa´t! A Hot Dog Holidays tenim més de 35.000 allotjaments arreu d´Europa on el teu gos serà tan benvingut com tu! Cases, bungalous, apartaments, hotels€ Costa, interior€ Catalunya, Espanya, Europa€ Tu tria, que ho tenim!

Que qui som nosaltres? Un equip multidisciplinar internacional dirigit per una emprenedora holandesa, Rody Van Egmond, que el 2002 es va trobar amb molts problemes a l´hora de viatjar amb la seva gossa d´atura. I aprofitant la seva formació i experiència va decidir crear aquest fascinant projecte.

Ara, després de gairebé 15 anys, la nostra oferta d´allotjaments ha augmentat considerablement i és més fácil trobar el que busques. A més, comptes amb la nostra experiència, que fa que entenguem molt bé el que vols per a les teves vacances amb gos.

A la web no només hi ha allotjaments. També hi trobaràs informació i consells útils per als teus viatges: informació per a viatjar a l´estranger, veterinaris propers, informació turística de destinacions, informació de platges€

El sistema de reserves de la web de Hot Dog Holidays és online, i estem al teu costat per a donar-te atenció personalitzada, si ho necessites. Com a novetat, aquest 2016 estrenarem una nova pàgina web, amb una millor visualització del nostre producte, pensant sempre en les necessitats del visitant.

Ara és més fàcil anar de vacances amb el teu gos o mascota!

Que ho passeu molt bé a la I Marxa Solidària Canina de Diari de Girona. Us esperem a tots a Hot Dog Holidays!