Mircat, patrocinador de la I Marxa Solidària Canina Diari de Girona, és el gran centre de nutrició d´animals de companyia de Girona. La companyia, que oferieix a la teva mascota un servei integral, de proximitat i de qualitat, va inaugurar fa dos anys una gran botiga al costat del sex shop de l´Espai Gironès. Allà aglutina els serveis que fins aleshores oferia als dos centres de Ronda Ferran Puig i Lluís Pericot.

Amb aquest trasllat i ampliació Mircat s'ha consolidat com a referència a Girona en accessoris i complements alimentaris per a gossos i gats, inclosos els de prescripció veterinària, i mantenen que si algú troba un pinso més econòmic de qualsevol marca, n´igualaran el preu, tant si l´ofereix una botiga física com online.

Mircat continua sent l´empresa pionera en el servei a domicili de pinso a les comarques gironines, una activitat que va començar fa més de 20 anys, i garanteix el servei a domicili a qualsevol punt de la ciutat de Girona i de les comarques gironines en un temps d´entre 24 i 48 hores, a través de REDYSER.

Amb constants ofertes de pinso i preus insuperables, la singularitat de Mircat passa per l´assessorament personalitzat als seus clients per garantir una nutrició equilibrada i pensada per a les condicions de cada animal. I ara, a més, desde el mes de Novembre 2015, s´ha ampliat, oferint un espai destinat a animals de compañía, ocells, rossegadors i peixos, amb tot de productes i complements per ells.