L'associació Som amics dels animals (somamicsdelsanimals.cat) col·laborarà a la I Marxa Solidària Canina Diari de Girona que tindrà lloc el proper dia 5 de juny al Parc de la Devesa de Girona i que neix amb l'objectiu de concienciar sobre l'adopció i la tinença responsable d'animals de companyia.

Som amics dels animals és una associació que va neixer a Salt ara fa quatre anys amb motiu de la primera edició de la Fira animalista que el proper 12 de juny en farà la quarta edició a La plaça de la Massana de Salt.

Un dels objectius principals es la ajuda a les protectores gironines amb recollides de pinso i material per a gossos i gats. També la gestió d'adopcions d'animals abandonats .Voluntaris i col.laboradors fan que sigui possible la feina de l'Associació que ha arribat a fer gestions d'adopcions a Alemania, tot Catalunya i altres llocs de l'estat espanyol.

La seva presidenta es Marissa Reverter. L' associació disposa del web somamicsdelsanimals.cat i també es pot contactar a través de facebook. Actualment s´ha iniciat una campanya de teaming per poder-los ajudar amb 1 euro al mes a les activitats de l'associació.