Vaig patir un accident laboral el mes d´octubre 2015 i hem varen restringir el contracte el desembre. La mútua hem va donar l´alta el desembre diguen que no tenia res. Jo els hi deia que encara tenia mal. Llavors com que la mútua no volia solventar-me el problema vaig anar al metge perquè hem fes anar a un especialista. Aquest abril hem varen fer una ressonància i ara m´han d´operar. La qüestió es que jo des de el octubre tinc mal en un genoll, sense poder treballar i estan a l´inem. Segons la mútua en la ressonància no tinc res i l´hospital sense explicar-l´hi res de lo de la mútua hem troba la lesió. Que he de fer ? (Reclamar a la mútua que m´operin ells?) o Quines gestions he de fer?

En el seu cas es possible que existeixi una recaiguda del accident de treball que va patir i per tant es la Mútua la responsable de abonar-li la prestació corresponent i prestar-li la assistència sanitària corresponent. El problema serà acreditar que realment es una recaiguda i no una nova lesió produïda en el temps que ha passat entre l’alta de la Mutua i ara.

Donat que es un cas una mica complexa s’hauria de fer una valoració mèdica del cas. Altre possibilitat es que comenci una baixa mèdica expedida per el seu metge de capçalera i aquest comenci un expedient de determinació de contingència.

Si vol un assessorament més complert sobre aquesta qüestió li convido a que es posi en contacte amb aquest despatx.

Luis MORENO PRATAdvocatPRAT SÀBAT ADVOCATS