És cert que la UE ha determinat que les indemnitzacions dels contractes temporals s´igualen a les dels contractes indefinits?

No és exactament així. La sentència del Tribunal Superior de Justícia de l'UE, que resol una qüestió prejudicial presentada pel Tribunal Superior de Justícia de Madrid, indica que les indemnitzacions dels contractes temporals per interinitat haurien de ser les mateixes que la dels indefinits. Encara que aquesta sentència que no és directament aplicable es refereix únicament als contractes d'interinitat, a obert la porta a que es reconegui la indemnització respecte a la resta de contractes temporals. De fet, ja existeix alguna sentència recent d'algun Tribunal Superior de Justícia que està aplicant la mateixa fonamentació que s'esgrimia per als contractes d'interinitat.

Sobre això el convido a què llegeixi l'article que vaig publicar en el bloc de la pàgina web del despatx http://advocatspratsabat.com/cat/blog-advocats-girona/indemnitzaci-dels-contractes-dinterinitat.html

Luis MORENO PRATAdvocatPRAT SÀBAT ADVOCATS