Els candidats a les quatre categories dels Premis Digitals E-TECH 2015 que es decidien per votació popular han rebut poc més de 2.000 vots a través de Facebook, el que suposa un creixement del 33% respecte als vots populars de l'edició de l'any passat. Les categories que es decideixen pel vot del públic són el millor projecte, producte o servei digital gironí; la millor iniciativa en l'administració local; la millor acció gironina a la xarxa; i la millor iniciativa de màrqueting digital gironina.

Els guanyadors de les 9 categories a les que es podia presentar candidatures es donaran a conèixer a la Gala dels Premis Digitals de les Comarques Gironines E-TECH 2015, que es celebrarà el proper dilluns 29 de febrer de 2016 a les 19,30h a l'Auditori Palau de Congressos de Girona. En total en aquesta desena edició dels Premis han estat setanta-una les candidatures presentades.

El moment àlgid de la gala serà el lliurament del Premi Digital E_TECH 2015 al gironí Edmon Roch, qui ha tingut els darrers anys un rol destacat en el món cinematogràfic de contingut digital, produint pel·lícules amb projecció internacional com Les aventures de Tadeo Jones o Atrapa la Bandera.

Els Premis Digitals E-TECH 2015 han estat possibles gràcies a les següents entitats patrocinadores: el gold partner Catalunya Caixa; els silver partners EntresD, Alcar Associats i Oficina i Arxiu; els networking partners GNA, Nexus Geographics, Tr3sland Girona i Tecnocard; i a les institucions que han donat el seu suport: Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona i Ajuntament de Girona.