El despatx RCR Arquitectes d'Olot, integrat per Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, ha resultat un dels seleccionats entre les 32 obres presentades als prestigiosos premis FAD Internacional pel seu projecte del museu de Soulages, executat a França.

En l'apartat d'Arquitectura, un altre despatx gironí ha estat seleccionat. Es tracta del despatx de Josep Fuses i Joan Maria Viader, arquitectes autors de l'edifici de la Generalitat a Girona, en aquesta ocasió seleccionats per l'edifici de recepció al conjunt monumental d'Empúries i adequació de l'entorn. Cal recordar que Fuses i Viader també competiran pels Premis d'Arquitectura de les Comarques Gironines amb el mateix projecte.

A més, en Intervencions Efímeres, ha quedat seleccionat un muntatge de Temps de Flors 2015 al carrer Sant Llorenç de Girona, obra de Josep Ferrando Bramona, David Recio Muniesa, Aleix Gorgorió Estruch, Mariona Gorgorió Estruch, arquitectes.

D'altra banda, en l'apartat d'Interiorisme, ha estat seleccionada una casa a l'Empordà, a la carretera de Sant Llorenç de les Arenes (Foixà), de Francesc Rifé Bel, interiorista i dissenyador industrial, del Francesc Rifé Studio.

També s'ha seleccionat, en Intervencions Efímeres, el muntatge Paisatge plàstic, de l'Exposició per a la 18a edició dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona, vist a la plaça de la Catedral, obra de Pau Sarquella Fàbregas, Carmen Torres González, arquitectes. I, en el mateix apartat, Hommage à Monet,d'Olot, de l'Escola d'Art d'Olot. El lliurament de premis tindrà lloc el 8 de juny.