¿Planejant una escapada per Setmana Santa? Viatjar per Europa és una de les millors opcions per a aquestes vacances. A més, de les ciutats més conegudes com Londres, Roma o París ha altres localitats que no hauries de perdre't, ja que et sentiràs protagonista d'una pel·lícula de Disney en elles. Descobreix a continuació quins són els llocs d'Europa que semblen trets d'un conte:

Sintra (Portugal)

A prop de Lisboa ens trobem Sintra, un petit poble en el qual destaca El Palau Nacional da Pena, una de les principals residències de la família reial portuguesa durant el segle XIX. Visitant-sentiràs que estàs dins d'un castell dic de qualsevol conte de princeses i dracs.

Gruyeres (Suïssa)

Situat en petit turó Gruyeres pot ser l'escenari de qualsevol conte amb aire medieval. Té un castell i una olor inconfusible, el del formatge, que compta fins i tot amb aquesta denominació d'origen.

Füssen (Alemanya)

En Füssen, trobem un altre castell de conte de fades, el castell de Neuschwanstein va ser construït pel rei Lluís II de Baviera en 1866 i es va obrir set setmanes després de la seva mort.

Colmar (França)

Colmar és un dels pobles més màgics de França. Situat a prop d'Alemanya i de Suïssa, Colmar és coneguda com la Petita Venècia.

Bruges (Bèlgica)

Situada a la regió belga de Flandes, Bruges és una de les ciutats més boniques d'Europa i rep cada any més de 3 milions de turistes.

Cinque Terre (Itàlia)

En 'cinc terres' en català, trobarem cinc pobles de conte enfilats als turons de la costa italiana de la Ligúria a la província de la Spezia.

Mostar (Bòsnia)

Mostar va ser una de les ciutats de Bòsnia que més va patir la guerra. Destaca el seu pont conegut com Stari Most, un símbol d'unitat entre Orient i Occident.