Qui no ha somiat alguna vegada amb dormir sobre la copa d'un arbre? I passar la nit en un campament indi? Existeixen allotjaments que ens permeten transportar-nos a experiències d'allò més insòlites i, el millor de tot, sense sortir d'Espanya.

Hotel Rural Los Caracoles (Frigiliana - Màlaga)

En forma de caragol. Així són les habitacions de les quals podràs gaudir en aquest hotel enclavat en plena natura entre les localitats de Frigiliana i Torrox. Un lloc especial per conèixer no només les espectaculars platges de la costa del sol sinó també descobrir les seves muntanyes i la màgia dels seus pobles blancs.

Direcció: Ctra. Frigiliana-Torrox km 4,5

Telèfon: 952.030.680

Web: http://www.hotelloscaracoles.com/es/

Preu: 65-115 euros / nit

O Semáforo (Finisterre - La Corunya)

Just en el lloc on els romans creien que moria el sol. En ple Finisterre, aquí es troba aquest singular hotel en forma de far reformat en 2016. Compta amb cinc habitacions decorades amb tot luxe de detalls des de les que podràs gaudir tant d'espectaculars postes de sol com de braves tempestes des d'una posició privilegiada.

Direcció: Carretera del Far, s / n

Telèfon: 981.110.210

Web: http://www.hotelsemaforodefisterra.com/

Preu: 90 - 200 euros / nit

Circ Museu Raluy

Viure la màgia del circ des de dins és possible gràcies al Circ Històric Raluy. Luis i Carlos, germans i propietaris d'aquest circ, ens ofereixen una experiència única. No només gaudiràs del major espectacle del món sinó que, a més, podràs conèixer com és la vida nòmada dels seus artistes sense renunciar a les comoditats d'un hotel, i és que podràs passar una jornada completa en uns meravellosos carruatges totalment reformats.

Direcció: Itinerant

Web: http://www.raluy.com/hotel/

Preu: 200 euros / nit + entrada a l'espectacle

Cabanes Als Arbres (Girona)

Complir el teu somni de nen i passar la nit a la copa d'un arbre ja és possible gràcies a aquest peculiar allotjament situat a la serra del Montseny, a 84 quilòmetres de Barcelona. Aquest insòlit establiment compta amb un total de deu cabanes, totes elles suspeses en l'aire, a entre 3 i 8 metres d'alçada. A més, per respectar al màxim la natura, les cabanes no disposen ni d'electricitat ni d'aigua corrent.

Direcció: Carretera de Vallclara s / n

Telèfon: 625.411.409

Web: http://www.cabanesalsarbres.com

Preu: 120 - 140 euros / nit

Tipi Camp (Poble de Seva - Barcelona)ç

Dormir a l'aire lliure en un tipi indi però sense renunciar a un bon matalàs. Això és el que t'ofereix Tipi Camp, un càmping de luxe a prop del Parc Natural del Montseny, a Barcelona. Amb capacitat per a entre 6 i 12 persones, els tipis disposen de llits, llum i mosquiteres que faran que la vostra estada en plena naturalesa no estigui renyida amb la comoditat.

Direcció: Cami de Can Có s.n

Web: https://www.holatipicamp.com/

Preu: 35- 120 euros / nit