Molt pocs països poden competir amb l'excel·lència de les nostres platges. Espectaculars arenals d'aigües cristal·lines es reparteixen per tota la geografia del nostre litoral, convertint les nostres costes en un autèntic paradís terrenal.

Platja de Muro (Mallorca)

Situada a la Badia d'Alcúdia, al nord de Mallorca, aquesta platja d'aigües cristal·lines color turquesa destaca també per la seva blanca i fina sorra. A més de la seva extraordinària bellesa, aquest arenal de més de 5 quilòmetres de longitud destaca també pel magnífic entorn natural en què s'ubica, inclòs dins el Parc Natural de s'Albufera.Platja de las Catedrales (Lugo)

Al municipi de Lugo de Ribadeo s'ubica aquesta espectacular platja en la qual sobresurten formacions rocoses de fins a 30 metres d'alçada que, esculpides per l'acció del mar i del vent, formen arcs i coves que durant la baixamar creen un paisatge d'extraordinària bellesa.

Platges de Comte (Eivissa)

Situades a Sant Josep de sa Talaia, es tracta d'un conjunt de petites cales de fina i nacrada sorra i aigües d'un intens color turquesa. Gaudeixen, a més, d'un extraordinari entorn natural on el visitant podrà gaudir al capvespre d'un magnífic espectacle visual amb el sol fonent-se amb la Mediterrània.

Platja de las Canteras (Gran Canària)

A més de ser una gran reserva de vida marina, la principal platja urbana de Les Palmes de Gran Canària compta entre les seves particularitats amb 'La Barra', una extensa formació d'arenisca i esculls que protegeix el sorral dels corrents de l'Atlàntic i que quan baixa la marea permet gaudir d'un autèntic paradís subaquàtic.

Platja del Silencio (Astúries)

El concejo de Cudillero, a la costa occidental asturiana, acull aquest arenal conegut també com el Gavieru. Al llarg del seu mig quilòmetre de longitud, lliure de construccions, aquesta platja en forma de petxina i envoltada de penya-segats i petits illots permet a qui s'acosta a gaudir-la respirar la pau i la tranquil·litat d'un enclavament únic i gairebé verge.

Platja de Maro (Màlaga)

A escassos quilòmetres de la localitat de Nerja trobem aquest arenal d'aigües transparents que es troba amagat entre penya-segats. Precisament, és la seva salvatge entorn natural el que confereix un encant especial a aquesta platja de gruixuda i fosca sorra i pedres, i que cada estiu atrau gran quantitat de visitants.

Platja de Carnota (La Corunya)

La platja més llarga de Galícia, amb els seus 7 quilòmetres de longitud, compta amb molts encants, però destaquen especialment les seves onejants dunes i aiguamolls que l'envolten, que donen recer a una gran varietat d'aus migratòries i espècies vegetals. Situada a la Costa de la Mort, des de la seva fina sorra es poden contemplar també unes magnífiques postes de sol.

Platja Xeraco (València)

Situada al municipi del mateix nom, aquesta platja de fina sorra i daurada destaca pel cordó de dunes cobertes de vegetació mediterrània que l'envolta i que li atorguen una atractiva imatge de platja natural. Amb prop de 2,6 quilòmetres de longitud, el visitant trobarà en ella un ambient tranquil i allunyat de l'enrenou.

Platja de Rodas (Pontevedra)

Amb un quilòmetre de longitud, aquest impressionant arenal en forma de petxina, sorra blanca i fina, i aigües transparents de color maragda es troba enclavada a les Illes Cíes, el que li atorga encara un major encant. Envoltada per dunes naturals, aquesta platja ideal per visitar en família sobresurt també per la biodiversitat que podem trobar en el seu espectacular entorn.

Platja de San Juan (Alacant)

Aquest arenal emblemàtic de la ciutat d'Alacant s'estén des de les platges del Campello fins al Cap de les Hortes. Són 6 quilòmetres de franja litoral de daurada sorra envoltada per un bonic passeig en què deixar-se acariciar per la brisa marina i gaudir amb el vaivé reposat de les ones.

Platja de Benijo (Santa Creu de Tenerife)

Situada al nord de Tenerife, dins l'àrea protegida del Parc Rural d'Anaga, la seva sorra fosca de tipus volcànic i la grava atorguen un encant especial a una platja des de la qual es poden contemplar unes vistes privilegiades als Roques de Anaga i gaudir d'uns capvespres màgics.

Platja de Calblanque (Múrcia)

Integrat en un paisatge típicament mediterrani, aquest arenal destaca per la seva ubicació en un entorn privilegiat pràcticament verge, l'Espai Natural Protegit del Parc de Calblanque. De sorra daurada i aigües cristal·lines, aquesta platja permet gaudir d'un bany relaxat, així com d'unes vistes hipnotitzants.