La nova Turista Premium d'Iberia és una d'aquestes bones inversions que converteix els viatges més llargs en una experiència molt més agradable.

Un 20 per cent de major separació entre files, butaques de 48 centímetres d'ample i un 40% més reclinables, asseguren un gran confort i major descans a bord.

Pantalles individuals full HD de 12" amb una àmplia selecció de 600 continguts audiovisuals que inclouen les últimes estrenes de cinema, música, videojocs, Wifi i els connectors de la butaca per a la recàrrega d'aparells electrònics, ens ajudaran a fer que el temps passi volant.

A més, Iberia ha dissenyat una nova proposta gastronòmica per als clients d'aquesta nova cabina que inclou una beguda de benvinguda i menús gourmet, basats en productes de temporada i les receptes de la cuina espanyola.

L'experiència a bord es complementa amb detalls com un kit de neteja personalitzat, auriculars amb cancel·lació de soroll, i una manta i coixí exclusius per a aquesta cabina que faran que els clients tinguin una experiència realment Premium.

Abans de volar, els passatgers de la cabina Turista Premium d'Iberia es beneficien també de prioritat en els taulells de facturació, embarcament i desembarcament prioritari, i una franquícia d'equipatge de dues maletes.

Les primeres destinacions en què es podrà gaudir d'aquesta cabina són Chicago, Nova York i Bogotà; Mèxic a partir de juny; Miami i Boston al juliol i agost respectivament; i, al llarg del 2018, s'incorporarà a la resta de destinacions d'Iberia on l'aerolínia opera amb la seva flota Airbus A330 / 300 i Airbus A340 / 600.