El Family Fun Park vol convertir-se aquest estiu en un pol d´atracció de la diversió a la costa. Per això, el parc -situat a Vilacolum (Torroella de Fluvià), que compta amb un característic ase com a mascota- ha donat el tret de sortida a la temporada d´estiu obrint cada dia a partir de les 10 del matí amb accés lliure a la zona gastronòmica.

Allò que més caracteritza el Family Fun Park són les seves piscines: una per a nens i l´altra per a adults. Un espai que aquest any s´ha reforçat amb la instal·lació d´unes barres protectores entre les piscines i el bar/restaurant que es troba just al costat.

Al voltant de la zona de bany hi ha un ampli espai verd on poder descansar després d´una bona remullada. A banda, el parc compta amb diferents activitats d´oci per fer dins les seves instal·lacions, com atraccions per als més petits, una pista de voleibol i un minigolf.

El parc és un lloc ideal per celebrar aniversaris i tot tipus d´esdeveniments, com casaments i sopars d´empresa. És a finals de juny quan les escoles -i, al mes de juliol, els casals- acostumen a visitar amb major freqüència les piscines del Family Fun Park.

Pel que fa al restaurant, aquest compta amb un ampli ventall de plats combinats i d´entrepans freds i calents. A més, també compten amb especialitats en barbacoa argentina, servei que prèviament s´ha de reservar.

L´horari del parc és de diumenge a dijous, de les 10 del matí fins a les 10 de la nit; els divendres i dissabtes l´hora de tancament és a les dotze de la nit. Cal tenir present, però, que al parc no es pot portar menjar, beguda ni mascotes.

Pel que fa a la piscina, hi ha un horari diferent: de les 11 del matí fins a les 8 del vespre. Tot i això, des del parc s´ofereix l´oportunitat d´obrir la piscina a la nit amb previ avís i amb l´obligació de contractar un socorrista.

El Family Fun Park vol ser un lloc d´esbarjo i diversió per a les famílies. És per aquest motiu que alguns dissabtes i diumenges organitzen esdeveniments com la festa de l´escuma, una activitat que engresca molt la mainada.