Rubén de la Red, que va patir un desmai durant el partit de la Copa del Rei entre el Real Unión d'Irun i el Reial Madrid (3-2), descansarà tot el cap de setmana en el seu domicili a Madrid, a on va arribar ahir a primera hora de la tarda després de passar la nit a l'hospital General de Bidasoa. Fonts del Reial Madrid van confirmar que el jugador seguirà en repòs, després d'abandonar ahir al matí el centre hospitalari d'Irun (Guipúscoa), i que es troba tranquil juntament a la seva família, mentre espera que el proper dilluns se li realitzin més proves mèdiques.

De la Red, que va caure sobre la gespa del Stadium GAL quan va perdre el coneixement durant uns minuts, va patir un "síncope agut per esforç" en el primer quart d'hora del partit, després va ser traslladat a l'hospital d'Irun on es va decidir el seu ingrés per precaució.

L'internacional va passar allà tota la nit acompanyat pel responsable dels serveis mèdics del Reial Madrid-Sanitas, Carlos Díez, i ahir al matí, abans d'abandonar el centre mèdic, va rebre la visita d'Iñaki Berruet, capità del Real Unión. Un representant de l'equip d'Irun va acompanyar De la Red i el doctor Díez des de l'hospital fins a l'aeroport de Sant Sebastià, on tots dos van prendre un vol a les 12.00 hores que els va traslladar fins a l'aeroport de Madrid-Barajas.