Aquesta tarda (17 h) el Palamós intentarà posar fi a la sequera de victòries que arrossega quan juga lluny de la Costa Brava (dos empats i tres derrotes) i de passada oblidar els dos últims derbis davant el Cassà i el Blanes. L'equip de Jordi Condom s'enfronta a l'Amposta amb l'objectiu d'assolir la primera victòria a domicili davant un equip nouvingut a la categoria que fa set jornades que no perd i que encadena tres victòries consecutives.

Per l'entrenador palamosí "la confiança de l'equip per guanyar el primer partit fora de casa és total, vam començar la setmana fotuts per haver perdut contra el Blanes però ara estem molt animats". Un dels problemes per Jordi Condom són les característiques del terreny de joc, "és un camp gespa artificial, llarg i estret que coneixen bé".

Però el terreny no és l'únic element contra el que hauran de lluitar els palamosins. Tal com va advertir Condom, "tenen jugadors de qualitat que s'incorporen bé a l'atac com Ubay, Pinto o Recio". Per aquest partit el míster palamosí recupera els defenses Giró i Garagarza, aquest segon estarà d'inici sobre la gespa tarragonina. En canvi l'entrenador però no podrà comptar amb els migcampistes Carmelo i Echenique, que segueixen lesionats. El jove jugador de la F.E. Palamós Gerard Maese té la confiança del tècnic i avui també estarà a l'onze titular.