Partit molt espectacular entre el Viva Habitat Blanes i el Lleida que es va decantant pels locals en unfina a cara o creu. Els de Francesc Sucarrats veien com en el minut 18 el resultat els hi era molt advers, 0-2, però la recció blanenca seria fulminant. Amb només un minut el Blanes va capgirar el marcador amb dos gols de Benito i un d'Armengol.Si la primera part va ser molt espectacular, la segona tres quarts del mateix. Mentre el Blanes estavellava dues pilotes als pals, Dani Rodríguez i Gascon, el Lleida s'avançava per segona vegada amb dos gols de Seró (m.42). Igual que a la primera meitat, un minut màgic del Blanes va portar els de Sucarrats a marcar dos gols posant el cinc a quatre definitiu en el marcador amb els encerts de Benito i Sánchez. El Lleida encara tindria una altra oportunitat de marcar, però un gran Ernest Freixas va turar el penal de Seró a manca de 34 segons. El públic no hauria volgut que el partit s'acabés.