El Barça va aprofitar ahir la seva victòria de Màlaga, combinada amb la derrota del València davant del Racing, per accedir al lideratge de Primera. La setmana passada els blaugranes van dormir al primer lloc la nit de dissabte a diumenge però els triomfs dels rivals els van prendre la posició de privilegi. Això avui no passarà i el Barça seguirà líder. Ara bé, el Madrid, si derrota l'Almeria, igualarà a punts als blaugranes, tot i que per diferència de gols els de Pep Guardiola seran els primers.

VALÈNCIA-RACING

?valència: Renan, Miguel, Albiol (Marchena, m.67), Alexis, Moretti (Morientes, m.61), Albelda, Manuel Fernandes (Baraja,m.61), Joaquín, Mata, Vicente i Villa. ?racing: Toño, Pinillos, Marcano, César Navas, Sepsi, Lacen, Colsa, Munitis (Goncalves, m.88), Óscar Serrano, Jonathan Pereira (Moratón, m.83) i Tchité (Juanjo,m.90). G golS: 0-1, m.22, Tchité; 1-1, m.27, Villa, de penal; 1-2,m.48, Tchité; 2-2, m.67, Joaquín; 2-3, m.79, Tchité; 2-4, m.84, Albelda, en pròpia porta. A àrbitre:Turienzo Álvarez. Va amonestar els visitants Pinillos, Lacen i Colsa i als locals Moretti i Albelda.

El Racing va guanyar el crèdit perdut amb una treballada victòria al camp del València. La nit va estar marcada per la pluja que va caure a Mestalla. Els locals cedeixen el primer lloc al Barça després d'un partit en què no van rendir com en d'altres ocasions.

ATHLETIC-VILA-REAL

?athletic: Iraizoz; Iraola, Ocio, Amorebieta (Ustaritz, min.46), Balenziaga; David López, Orbaiz, Yeste (Javi Martínez, min.61), Gabilondo; Etxeberria (Ion Vélez, min.61) i Fernando Llorente. ?vila-real: Diego López; Ángel, Gonzalo, Godín, Capdevila; Cazorla, Marcos Senna, Bruno, Pires (Edmilson, min.83); Rossi (Mati Fernández, min.63) i Joseba Llorente (Altidore, min.89). G golS: 0-1, min.24, Rossi; 1-1, min.28, Etxeberria; 1-2, min.52, Pires; 1-3, min.59, Pires; 1-4, min.90, Altidore.. A àrbitre:Muñiz Fernández. Va amonestar els locals Yeste i Balenziaga, i als visitants Godín i Rossi.

El Vila-real es va refer de la seva sorprenent derrota al camp del Poli Ejido de Segona B a la Copa (5-0) amb una victòria incontestable a San Mamés. L'Athletic de Joaquín Caparrós s'enfonsa en la classificació i pot acabar últim si l'Osasuna de Camacho treu alguna cosa positiva avui a l'estadi Olímpic contra l'Espanyol.

ATLÈTIC-MALLORCA

?atlètic: Leo Franco, Antonio López, Perea, Heitinga, Pernía; Maxi, Assuncao, Maniche, Simao (Luis García m.87), Forlán (Sinama m. 66) i Agüero (Raúl García m. 81). ?mallorca: Moya (Lux m. 46); Josemi, Ramis, D. Navarro, Corrales; Varela, Martí (Webó m.81), M. Suárez, Scaloni (Trejo m. 46); Arango i Aduriz. G golS: 1-0, m. 14, Agüero; 2-0, m. 28, Agüero; A àrbitre:David Fernández Borbalán. Va amonestar Heitinga, Pernía, Scaloni i Martí.

Dos gols del Kun Agüero van donar una victòria més que necessària a l'Athletic, després d'una pèssima ratxa de resultats en els darrers partits. D'aquesta manera els d'Aguirre continuen liderant la franja de perseguidors dels equips del capdavant, Barça, Vila-real, València, Madrid i Sevilla. Els gols del Kun van ser el millor de la nit.