La visita del Saragossa va deixar un important pessic econòmic per al Girona FC. Els prop de 6.000 espectadors que van veure el partit en directe van permetre recaptar uns 90.000 euros, segurament la xifra més alta obtinguda mai pel club en un partit de lliga. Fins ara la recaptació més elevada s'havia fet el dia del Salamanca, quan es van aconseguir més de 16.000 euros. La diferència, però, era que ahir el duel va ser decretat com a jornada econòmica i, per tant, van haver de passar per caixa els socis i els no socis.

L'economia del Girona viu un dels millors moments en molt de temps. La decisió de posar els carnets de general a 100 euros ha multiplicat la massa social i ja s'està a punt d'arribar als 6.000 abonats. Paral·lelament, en concepte de venda de carnets, ja s'ha arribat al milió d'euros que el club va pressupostar a inicis de curs.

En venda d'entrades també s'està dins dels paràmetres desitjats, tot i que pels directius a aquestes alçades de la temporada l'estadi ja s'hauria d'haver omplert. Fa 15 dies, el mal temps va impedir que la visita de la Reial Societat deixés petit Montilivi i ahir es podria dir que la situació es va repetir. Durant la setmana la pluja ha estat protagonista i les previsions dels meteoròlegs eren que ahir havia de fer mal temps. Els socis havien de retirar les seves localitats a preu reduït anticipadament, i ahir es va trobar a faltar aquells abonats que no van acabar assistint al duel. El proper rival a casa serà d'aquí a dues setmanes, l'Hèrcules.