El vestidor del Girona era una festa al final del partit després d'haver fet passar per la pedra tot un Saragossa i per haver traduït d'una vegada per totes les bones sensacions que transmet des de fa setmanes l'equip en una victòria. Si hi havia un home especialment feliç, aquest era Alberto Manga, que ja va donar un punt a Las Palmas i ahir va signar el triomf. "Són tres punts importants en un moment clau de la temporada i que davant un rival de les característiques del Saragossa pot anar-nos molt bé anímicament" assegurava un somrient Alberto Manga escoltant els crits de suport dels aficionats gironins que l'esperaven a fora la zona mixta. El vallesà afirmava que "vénen rivals amb molt de renom a Monitilivi però hem demostrat que fent el nostre joc, podem derrotar qualsevol".

Raúl Martín, titular ahir, va qualificar la jornada viscuda a Montilivi com un dia "gran". "Hem guanyat contra un gran equip. Poden venir jugadors amb molt de nom o equips que vénen de Primera i pateixien molt a casa". L'andalús va recordar que "a la segona part hem patit una mica"i va afegir que se sentia "cada dia més bé físicament". Un altre dels que cada dia es troba millor és Jaume Duran, que ahir va reapraèixer. "Portàvem unes quantes jornades mereixent-nos més punts i avui (per ahir) per fi ho hem aconseguit".

El davanter andalús, Paco Esteban, per la seva banda, es mostrava molt contundent. "Hem demostrat que som millors que ells. Ens faltava guanyar un partit per tallar els empats i la victòria ha arribat en el millor moment". Gabri va declarrar que "a banda dels tres punts, és una victòria moral". L'estartidenc, Jordi Xumetra destacava que "les coses ens surten bé i els resultats acompanyen. Estem molt contents per la remuntada contra el Las Palmas i per la victòria d'avui" (per ahir). L'equip té dos dies de festa, avui i demà, i reprendrà els entrenaments dimarts.