El Palamós seguirà una jornada més sense conèixer la victòria lluny del nou estadi -tres empats i tres derrotes- mentre l'Amposta veu com augmenta, una jornada més, la imbatibilitat a casa on no hi perd des del maig del 2006 (1-4 contra el Cassà). L'equip de Jordi Condom va jugar, de llarg, el millor partit de la temporada a domicili però unes vegades l'encert del porter Raúl Jiménez i unes altres les equivocacions de l'àrbitre Rafael Díaz ignorant un clar penal sobre Santi Celaya van evitar una més que merescuda victòria palamosina. El monòleg dels palamosins a la segona part va ser brutal. L'atac i gol dels visitants era constant, però també és cert, com va dir Condom, que "en l'única acció de perill de l'Amposta haguéssim pogut perdre". Per segona setmana consecutiva, el davanter palamosí Gerard Maese va sortir de titular i va complir amb escreix. Als cinc minuts, Vichu va fer una passada a l'interior de l'àrea i Maese amb el peu esquerre la va col·locar a la dreta de Raúl Jiménez estrenant-se com a golejador. L'alegria dels gironins només va durar quatre minuts. Una assistència de Recio la va aprofitar Ruibal per entrar a l'interior de l'àrea i superar Toni Montero d'un xut creuat. A les acaballes de la primera part, dos xuts de Vichu van ser ben refusats per Raúl Jiménez que va començar el seu recital d'aturades. La segona part no va començar gens bé pels interessos de l'equip de Condom. En el primer minut l'àrbitre es va empassar un penal claríssim de Pinto a Celaya quan el defensa de l'Amposta va fer caure el migcampista càntabre a l'interior de l'àrea. Cinc minuts més tard l'autor de l'únic gol palamosí va haver d'abandonar el terreny de joc per culpa d'un esguinç. Tot i aquest contratemps, el Palamós va continuar arribant amb molt perill als dominis de Raúl i només la manca d'encert en els últims metres va evitar una victòria que, en honor als mèrits fets pels dos equips, es mereixia el Palamós.